Élet a holdon, avagy amit még a NASA is eltitkol

Holdfogyatkozás.

Holnap, azaz 10-én ismételten egy csodálatos égi jelenségben lehet részünk, ugyanis teljes Holdfogyatkozás lesz.

Igaz, hogy hazánkból csak a jelenség második fele lesz látható, ha az időjárás is úgy engedi. Mindenesetre érdemes tehát az eget kémlelni hátha részesei lehetünk a különleges látványnak.

Ugyanakkor egy érdekes és kevésbé ismert filmre bukkantunk a Holdunkról.
Hogy mennyi belőle az igazság és mennyi az összeesküvés elmélet, arról talán csak maga a Hold tudna mesélni.

Rövid leírás a filmről:

1,8 millió fénykép van a Holdról a Clementine Project jóvoltából, de azt néhány kivételével egyetlen egy ember sem nézheti meg!

Nem kráterek vannak a Hold felszínén, és nem is szürke a Hold felszínének a színe. Van ott valami más…egészen más…. és még mindig ott van… 50 éven át leplezték a Titkok Titkát, de most a lepel lehullani látszik! A Holdunk 1 milliárd évvel idősebb, mint a Föld. S ez azt jelenti, hogy nem a Földbe csapódott bolygó általi törmelékből keletkezett. S a NASA ezt mindig is jól tudta. Nem kőzetmintákért ment az APOLLO összesen 17 csapata, hanem az idegen technológiáért. Japán, Kína és a többi nagy állam sem a kőzetmintákért áldoztak annyi pénzt. Mindenki akart az idegen technológiából. 1994-ben még aktív ÉLET volt a Holdon, s ez azóta sem változott… Az sem véletlen, hogy amikor megkérdezték a NASA-t, hogy miért nem csinál képeket a Hubble űrtávcsővel, azt mondták, hogy túl fényes képet adna. S amikor végre csináltak vele képet, azt fekete-fehérben csinálták. Elgondolkodtál már azon, hogy miért fekete-fehér az összes holdról készült kép? Ez egy olyan film, hogy holnap mindenki erről fog beszélni.

Forrás: YouTube
Kép: ismeretlen szerző

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá: